Grand Trade Centar dočekuje novu poslovnicu NLB Banke

Grand Trade Centar dočekuje novu poslovnicu NLB Banke

Sa svojom izvanrednom lokacijom, kvalitetom i privlačnom estetikom, kompleks nastavlja da privlači brojne poslovne subjekte. Danas, 13. jula 2023. godine, sa zadovoljstvom slavimo svečano otvaranje nove poslovnice NLB Banke unutar našeg objekta u ulici Prvog krajiškog korpusa. Ova dodatna mogućnost ne samo da pruža unaprjeđenje usluge našim stanarima, već i koristi cjelokupnoj zajednici u centru Banjaluke.

Prisustvo NLB Banke u okviru kompleksa Grand Trade Centar otvara nove mogućnosti za poslovne subjekte koji posluju u ovom području i okolini. Dolazak istaknute finansijske institucije kao što je NLB Banka dodatno utvrđuje kompleks kao centar komercijalnih aktivnosti, pružajući poslovnim subjektima lako dostupne bankarske usluge i finansijska rješenja prilagođena njihovim potrebama. Preduzetnici i kompanije u ovom području sada imaju dragocjeni resurs na dohvat ruke.

Zahvaljujući prisustvu NLB Banke, stanari sada mogu uživati u pogodnostima banke u neposrednoj blizini. Bilo da se radi o ličnim bankarskim potrebama, hipotekarnim uslugama ili bankarskim rješenjima za poslovanje, NLB Banka nudi širok spektar usluga prilagođenih različitim zahtjevima.

Dolazak poslovnice NLB Banke usklađen je s našom vizijom stvaranja živahnog i dinamičnog okruženja u kojem ljudi mogu živjeti, raditi i napredovati. To je još jedan korak naprijed u pretvaranju Grand Trade Centra u sveobuhvatnu destinaciju koja zadovoljava potrebe svojih stanara i doprinosi rastu Banjaluke u cjelini.

Pozivamo sve da iskuse prednosti ove ponude i otkriju zašto je Grand Trade Centar zaista “vaš dom u srcu grada” – GRAND-TRADE CENTAR