PODRŠKA MLADOM KAJAKAŠU ZA ODLAZAk NA EVROPSKO I SVJETSKO PRVENSTVO

PODRŠKA MLADOM KAJAKAŠU ZA ODLAZAk NA EVROPSKO I SVJETSKO PRVENSTVO

Zahvaljujući podršci kompanije GRAND-TRADE, koja prepoznaje i podržava uspjehe mladih sportista, Dušan Mačkić, talentovani mladi kajakaš, sprema se za svoje najveće izazove do sada – Evropsko prvenstvo u Makedoniji i Svjetsko prvenstvo u Češkoj.

Dušan je već postigao impresivne uspjehe u 2022. godini, osvojivši drugo mjesto na Evropskoj rang listi. Na Evropskom prvenstvu za mladje seniore bio je blizu medalje, završio je na četvrtom mjestu sa samo +0.03s zaostatka za trećeplasiranim. Ovi rezultati jasno pokazuju koliko je Dušan talentovan i predan svom sportu, te predstavljaju veliku nadu za budućnost kajak sporta.

Upravo zato smo u GRAND-TRADE-u odlučni da podržimo mlade sportiste poput Dušana, jer smatramo da je podrška mladim talentima ključna za razvoj sporta i zajednice u cjelini. Podrška koju pružamo sportistima omogućava im da se usredsrede na treninge i takmičenja, te da ostvare svoje snove i ciljeve.

Dušanovo zalaganje i dosadašnji uspjesi predstavljaju izvor inspiracije za sve nas u GRAND-TRADE-u, te smo izuzetno ponosni što smo dio njegovog putovanja ka uspjehu. Želimo mu mnogo uspjeha na nadolazećim takmičenjima, sigurni smo da će svojim talentom i posvećenošću postići sjajne rezultate.

Ulaganje u sport i podrška mladim talentima je za nas u GRAND-TRADE-u od velike važnosti, jer vjerujemo da je to ključ za izgradnju bolje budućnosti. Nastavićemo da podržavamo i ohrabrujemo mlade sportiste poput Dušana, jer smo uvjereni da će njihov uspjeh biti uspjeh cijele zajednice.