OD01.03.2023.U FUNKCIJIPRODAJNI KONTEJNERISPRED LAMELAUIZGRADNJI SASVIM INFORMACIJAMA

OD01.03.2023.U FUNKCIJIPRODAJNI KONTEJNERISPRED LAMELAUIZGRADNJI SASVIM INFORMACIJAMA

Prodajni kontejner koji se nalazi ispred završenih lamela 4 i 5, kao i lamela u izgradnji 6 i 7, predstavlja centralno mjesto za sve informacije u vezi sa prodajom luksuznih stanova u ovim zgradama. Ovaj kontejner pruža sve relevantne informacije o raspoloživosti stanova, cijenama, ugrađenim materijalima, kao i sve druge važne informacije vezane za izgradnju stanova.

Prodajni kontejner je dizajniran tako da bude udoban i prijatan prostor za sve zainteresovane kupce, sa velikim prozorima koji pružaju dovoljno prirodnog svetla. Unutrašnjost kontejnera je moderno opremljena i uređena sa više stolova za pregled kataloga stanova, brošura i drugih promotivnih materijala. Tu će se takođe nalaziti i ekrani na kojima se mogu prikazani virtuelne ture i slike (renderi) stanova, što kupcima omogućava da se upoznaju sa unutrašnjim prostorom i rasporedom stanova.

U prodajnom kontejneru zainteresovani kupci imaju priliku da se upoznaju sa brojnim pogodnostima koje nudi ovaj kompleks stanova, kao što su recepcija i obezbeđenje 24/7, parking, podrumski prostor i ostale pogodnosti. Takođe, mogu dobiti sve relevantne informacije o uslovima plaćanja, rokovima, kao i o detaljima vezanim za samu izgradnju.

Prodajni tim je tu da odgovori na sva pitanja kupaca, bilo da se radi o kvalitetu gradnje, materijalima, projektima, ili bilo čemu drugom. Prodajni kontejner će biti otvoren za sve zainteresovane kupce svakog radnog dana od 08-16h čak i vikendom ali uz prethodnu najavu na brojeve prodajnih agenata, tako da se kupci mogu lako informisati o bilo kojim detaljima vezanim za kupovinu i izgradnju ovih luksuznih stanova.

Ukratko, prodajni kontejner koji se nalazi ispred završenih lamela 4 i 5 i lamela u izgradnji 6 i 7 predstavlja centralno mesto za sve informacije u vezi prodaje luksuznih stanova. Kupci imaju priliku da se informišu o svim relevantnim informacijama vezanim za izgradnju stanova, kao i da vide različite opcije stanova, kataloge i druge promotivne materijale. Prodajni tim je tu da pruži pomoć i odgovori na sva pitanja vezana za kupovinu stanova u ovim zgradama.