O nama

Grand-Trade d.o.o. Banja Luka

Grand-trade d.o.o. Banja Luka

projektovanje i izgradnja stambenih i poslovnih objekata

GRAND-TRADE d.o.o. Banja Luka – ono što nas odlikuje jeste visok kvalitet izvedenih radova, ugradnja prvoklasnih materijala i opreme visokog standarda renomiranih proizvođača

Projektovani objekti, na estetskoj ljestvici, pripadaju visokoj arhitektonskoj vrijednosti. Objekti koji su završeni i oni koji su u završnoj fazi izgradnje biće i prvi objekti u Republici Srpskoj na kojima je, u potpunosti, primjenjena energetska efikasnost zgrada i koji će prvi dobiti sertifikat visoke energetske zaštite.

Glavni izvođači radova su Butmir d.o.o. i Delta MD d.o.o. kao jedni od lidera u oblasti izgradnje objekata, koji iza sebe imaju višegodišnje iskustvo.

Godina osnivanja1996
SjedišteBanja Luka
ProjekatGrand Trade Centar
OSNOVA KOMPLEKSA180 x 136 m
GRAĐEVINSKA PARCELA22.232,15 m²
BRUTO PODZEMNI DIO 64.000,0 m²
BRUTO NADZEMNI DIO132.000,0 m²
SPRATNOST PODZEMNI DIO3 nivoa
SPRATNOSTod P do P+9+Pe
SPRATNOST KULAP+22

Stambeno-poslovni objekat "Grand trade centar"

2011. godine počela je izgradnja kompleksa stambeno-poslovnih objekata “Grand Trade Centar”, u Banjoj Luci. Ovo je danas jedan od najvećih kompleksa objekata koji se gradi, ne samo u Republici Srpskoj i BiH, već i šire, u okruženju. Sadržaj kompleksa je višenamjenski. Prije svega, radi se o reprezentativnim stambenim objektima, ali zastupljeni su i drugi objekti, pretežno poslovnog karaktera kao i objekti za ugostiteljstvo, tržni centri sa supermarketima, razne uslužne djelatnosti, administracije, telekomunikacije, hoteli, banke, garaže i drugi sadržaji. Nadzemni objekti su različite spratnosti, a čitavim kompleksom će dominirati višenamjenska kula, visoke spratnosti čiji se projekat finalizuje a imaće simboličan naziv “Kapije grada” i po svemu biće pravi reprezent grada Banje Luke.

Galerija

GRAND TRADE CENTAR

e
Namjena objekta kompleksa

Prema idejnom projektu, koji je urađen u skladu sa urbanističko-tehničkim uslovima, sadržaj pojedinih objekata kompleksa je višenamjenski, prvenstveno stambenog karaktera ali i sa pratećom namjenom – razne poslovne djelatnosti. Uopšte, za stanovanje su predviđeni atraktivniji dijelovi lokacije, prije svega, dijelovi orijentisani prema uglu raskrsnica ulica Prvog krajiškog korpusa i Vuka Karadžića. Pored stambenih i poslovnih objekata različitih namjena (telekomunikacije, uslužne djelatnosti, administracija, ugostiteljstvo, tržni centar sa supermarketom i dr.) predviđen je i superluksuzni hotel, najviše kategorije.

e
Lokacija

Kompleks stambeno-poslovnih objekata Grand Trade Centar nalazi se na uglu ulica Vuka Karadžića i Prvog krajiškog korpusa u Banjoj Luci. Lokacija pripada najužem urbanom području grada Banje Luke svega 200-300m od samog centra grada (Trg Krajine). U narednom periodu predstoji intenzivna izgradnja i to prvenstveno stambenih ali i poslovnih objekata reprezentativnog karaktera. Kompleks sačinjava više nadzemnih objekata koji su ispod kote terena vanjskog uređenja povezani zajedničkom troetažnom parking garažom.

tvoj dom u ♡ grada

trebate više informacija?