POČELA IZGRADNJA I PRODAJA STANOVA U NOVIM LAMELAMA 6 I 7

POČELA IZGRADNJA I PRODAJA STANOVA U NOVIM LAMELAMA 6 I 7

Izgradnja i prodaja luksuznih stanova u novim lamelama 6 i 7 u samom centru grada predstavljaju veliku investiciju za razvoj stambenog tržišta. Ove nove zgrade će svojim stanarima pružiti vrhunski kvalitet života, udobnost i sigurnost u samom srcu grada.

Izgradnja ovih luksuznih stanova u lamelama 6 i 7 se temelji na savremenim trendovima u arhitekturi i gradnji, a posebna pažnja je posvećena funkcionalnosti prostora, kvalitetu materijala, energetskoj efikasnosti i održivosti. Svaki stan je dizajniran tako da zadovolji potrebe modernog stanovanja, sa otvorenim konceptom i dovoljno prirodnog svijetla.

Osim visokog kvaliteta gradnje, stanari će imati pristup brojnim pogodnostima koje nudi ova lokacija u centru grada. U blizini se nalaze brojne prodavnice, restorani, kafići, škole vrtići, tržni centri zdravstvene i kulturne ustanove, što će pružiti jedinstveno iskustvo gradskog života. Takođe, zgrade će imati i različite usluge kao što su recepcija i obezbjeđenje 24/7, parking, podrumski prostor i ostale pogodnosti.

Prodaja luksuznih stanova u lamelama 6 i 7 već je počela, a interesovanje je veliko. Potencijalni kupci imaju priliku da biraju između različitih veličina i rasporeda, u zavisnosti od svojih potreba i želja. Cijene stanova su u skladu sa kvalitetom i lokacijom, ali nude izuzetno dobar povrat na investiciju.

U novim lamelama 6 i 7 gradimo 123 stana od kojih:

9 garsonjera (32 m²)

79 stanova sa jednom spavaćom sobom  (42 – 58 m²)

29 stanova sa dvije spavaće sobe (69 – 82 m²)

6 stanova sa 3 spavaće sobe (116 – 119 m²)

Kao i 9 poslovnih prostora (103 – 204 m²) i 160 garažnih parking mjesta.

Ukratko, gradnja i prodaja luksuznih stanova u lamelama 6 i 7 u samom centru grada predstavljaju sjajnu priliku za sve one koji traže kvalitetan i komforan životni prostor u srcu grada. Ove nove zgrade će sigurno privući pažnju onih koji traže vrhunski kvalitet života i žele da žive u jednom od najatraktivnijih dijelova grada.