GRAND-TRADE d.o.o. sponzor dječijeg turnira Tennis Europe

GRAND-TRADE d.o.o. sponzor dječijeg turnira Tennis Europe

GRAND-TRADE d.o.o. Banja Luka nastavlja da pomaže sport i omladinu, ovog puta kao sponzor renomiranog dječijeg turnira u organizaciji Tennis Europe juniorksih turnira.

Turnir je organizovan od 22-28.08.2022. godine na teniskim terenima Teniskog Kluba Borac Banja Luka.

Na turniru je učestvovalo 43 djeteta u četiri kategorije i to: djevojčice singl, djevojčice dubl, dječaci singl i dječaci dubl iz čak 14 svjetskih zemalja, što je najraznovrsniji turnir do sada što se tiče broja zemalja.

Pravo prijavljivanja i učestvovanja na turniru su imala djeca 2010. godište i mlađi, a odigrano je ukupno 60 mečeva za sedam dana.

Pobjednici kategorija su:

  • Marija Đukić iz Srbije u kategoriji djevojčice singl koja je bila bolja od Line Freya Simonsen iz Njemačke.
  • Marcel Jelinek iz Austrije u kategoriji dječaci singl koji je bio bolji od Johann Schicka iz Njemačke.
  • Marija Đukić i Andrea Lola Popović iz Srbije u kategoriji djevojčice dubl koje su u finalu pobjedile Valeriiu Kaminskaia i Elu Skalicka iz Rusije odnosno Slovačke.
  • Haqim Kamal i Johann Schick iz V. Britanije i Njemačke u kategoriji dječaci dubl koji su bili bolji od Mahira Butkovića iz Bosne i Hercegovine i Matije Kozjaka iz Slovenije.

Nagrade pobjednicima je uručio, ispred sponzora turnira GRAND-TRADE d.o.o., direktor prodaje Nikola Stojičić.

I na ovaj način kompanija je potvrdila da je društvena odgovornost i težnja ka unaprjeđenju zajednice, a naročito podrška mladima, veoma važan segment u našem radu kojeg ćemo nastaviti da njegujemo i ubuduće.