KOMPANIJA GRAND TRADE POMOGLA OMLADINSKI FK LAUŠ

KOMPANIJA GRAND TRADE POMOGLA OMLADINSKI FK LAUŠ

Predstavnici naše kompanije Grand Trade tokom posjete Omladinskom Fudbalskom klubu Lauš donirali su značajna novčana sredstva. S obzirom na to da OFK Lauš teško funkcioniše zbog prethodnih dugova, donacija će im pomoći u daljem radu.

„ Talentom i trudom postigli smo da OFK Lauš funkcioniše i dalje, ali potreba za novčanim sredstvima je neminovna. Novčano nas, kao i većinu klubova, opterećuju  kotizacije, organizacija utakmica, nabavka profesionalne opreme, reprogrami i brojni drugi troškovi. Zbog toga će nam biti mnogo lakše uz razumijevanje i pomoć kompanije Grand Trade “, rekao je kapiten prvog tima OFK Lauš Aleksandar Prtija.

Donacija će biti značajna i za trenutno funkcionisanje OFK Lauš, naročito zbog postavljanja rasvjete na sportskim terenima.

„Srećni smo što smo u prilici da pomognemo Klubu koji decenijama okuplja mlade banjalučke sportiste. Svjesni smo da je finansijska situacija u većini sportskih klubova u Republici Srpskoj teška i ovo je samo jedan od vidova pomoći koju naša kompanija, kao društveno odgovorna.  namjerava da pruži.“, rekla je portparol kompanije Grand Trade Milana Sitničić.

Banjalučki OFK Lauš osnovan je 1953. godine i trenutno igra u Regionalnoj ligi Republike Srpske. Okuplja više od 100 fudbalera u svim potrebnim kategorijama: seniori, kadeti, pioniri, pjetlići i početnici.