GRAND TRADE PODRŽAO BANjALUČKU EKIPU NA ZAVRŠNOM TURNIRU REPUBLIKE SRPSKE

GRAND TRADE PODRŽAO BANjALUČKU EKIPU NA ZAVRŠNOM TURNIRU REPUBLIKE SRPSKE

Naša kompanija „GRAND-TRADE“ d.o.o. novčano je podržala učešće mlade ekipe „3×3 Banjaluka“ na završnom turniru Republike Srpske u Banjoj Luci. U znak zahvalnosti, učesnici ove ekipe ponijeli su ime naše kompanije „GRAND-TRADE“. Iako je na turniru slavila ekipa „3×3 basket Bijeljina“, banjalučkoj ekipi ne nedostaje elana za dalja takmičenja narednih godina, kaže to Ljubiša Karlica, organizator završnog turnira. 

„Studentska organizacija Univerziteta u Banjoj Luci zahvaljuje se GRAND-TRADE-u na sponzorstvu na završnom turniru u streetball-u Republike Srpske 2021.godine. Na turniru je učestvovalo najboljih 16 ekipa iz Republike Srpske gdje je ekipa Basket kluba iz Bijeljine osvojila 1.mjesto i pokazala se kao najbolja ekipa u 2021.godini. Zahvaljujemo se još jednom GRAND-TRADE-u na nesebičnoj podršci na našem turniru i svim sportskim i društvenim događajima koje održavamo. Nadamo se saradnji i sljedeće godine.“  

Predsjednik Studentske organizacije Ljubiša Karlica.

Čestitke idu i Jovici Kecman i Milanu Kajmaković koji su ove sezone objedinili titule prvaka Republike Srpske u košarci i basketu 3×3.