PARKET NAJPOŽELjNIJI ZA UREĐENjE DOMA

PARKET NAJPOŽELjNIJI ZA UREĐENjE DOMA

Uređenje interijera počinje od podova. Tradicija postavljanja parketa u životni prostor veoma je duga, a hrastov parket danas je najpopularniji izbor, kao i prirodni materijali u cjelini. Nekada je bio pojam prestiža, ali je postao pristupačan skoro svima.
Oni moraju zadovoljiti kriterijum funkcionalnosti, ali i estetike. Važno nam je da su estetski privlačni, ali da su izdržljivi i da se lako održavaju. Sve to može se postići upravo postavljanjem parketa.
Različiti načini slaganja parketa stvaraju jedinstvene uzorke na podu, te utisak umjetničkog djela.
Prirodni materijali će ugodnije i toplije, nego njihove kopije, koje su dostupne na tržištu.
Naš izbor su upravo dugotrajni i najelegantniji hrastovi parketi. Višestruko će vam se isplatiti i takvo ulaganje, jer kvalitetan drveni pod nećete morati da mijenjati dugi niz godina.

Naši stanovi opremljeni su Tarkett parketima, jednim od najboljih na tražištu. Odlikuje ih višeslojna konstrukcija, odnsono tri sloja drveta spojena pod uglom od 90 stepeni.

Ono što je posebno bitno je da se hrastov parket može ugraditi i u uslovima podnog grijanja, koje mora biti izvedeno na siguran način. Imajte na umu i to da ostatak prostora možete uskladiti upravo sa podovima, zavisno od boja na koje se odlučite.