GRAND TRADE MEĐU NAJUSPJEŠNIJIM KOMPANIJAMA U BiH

GRAND TRADE MEĐU NAJUSPJEŠNIJIM KOMPANIJAMA U BiH

Naša kompanija Grand trade d.o.o. Banjaluka među najuspješnijim je i najbolje vođenim kompanijama u Bosni i Hercegovini. Ocijenila je to na osnovu iscrpne analize bilansa prva i najveća bonitetna kompanija u državi, LRC BIS Sarajevo, te nam dodijelila certifikat bonitetne pouzdanosti. Za dodjelu međunarodno priznate reference kao pouzdanog pokazatelja finansijske stabilnosti i kvaliteta rada, Grand trade zadovoljila je sve kriterije, te ocijenjena najvišom bonitetnom ocjenom. Time je potvrđeno da je Grand trade kao kompanija veoma pouzdana i preporučljiva za saradnju. 

„Certifikat dodjeljujemo samo onim pravnim licima koja ostvaruju natprosječne indikatore uspješnosti i zadovoljavaju jasno i precizno definisane kriterijume uspostavljenje po uzoru na iste najvećih globalnih agencija. Certifikat Pouzdanost nosiocima osigurava konkurentnu prednost i ugled u odnosu na ostatak industrije. U obzir su uzete, uslovno rečeno, tri godine – prethodna, tekuća (posljednja izvještajna) poslovna godina, kao i projekcija pokazatelja za narednu godinu na osnovu istorijskih rezultata.”, rekla je direktor LRC BIS kompanije Jadranka Kuljanin.

Ukupna ocjena statusa kompanije urađena je na osnovu dinamičkih i statičkih indikatora, odnosno ocjene indikatora o finansijskoj poziciji i finansijskom rezultatu. Naša kompanija od samog početka svog rada posluje pozitivno i bilježi značajne rezultate, zbog čega nije ni iznenadila potvrda kvalitete.

“Još po rezultatima poslovanja u 2018. godini,  kompanija Grand trade bila je po dobiti najuspješnjija u kategoriji srednjih preduzeća. Sve to, kao kompanija koja investira u nekretnine, postižemo odličnim rukovođenjem, poštovanjem zakonitosti i što je svakako značajno – insistiranjem na kvaliteti u svim radovima”, rekla je portparol naše kompanije Milana Sitničić.

Kompanija Grand trade osnovana je 1996. godine. Danas smo poznati po gradnji jednog od najvećih stambeno-poslovnih kompleksa u Bosni i Hercegovini i regionu. Prepoznati smo i kao kompanija koja se osim poslovnih aktivnosti, bavi i društveno-odgovornim radom.