GRAND TRADE DONACIJOM SPORTSKE OPREME PODRŽAO OKI “BANjALUKA”

GRAND TRADE DONACIJOM SPORTSKE OPREME PODRŽAO OKI “BANjALUKA”

Nova profesionalna sportska oprema stigla je na adresu Odbojkaškog kluba invalida Banjaluka. Naša kompanija Grand trade pripremila je iznenađenje za svih 18 članova Kluba i donirala im kvalitetne komplet trenerke, dresove i profesionalne lopte za utakmicu, koje su neophodne jednom od najaktivnijih sportskih kolektiva u Republici Srpskoj i Srbiji za učestvovanje na sportskim takmičenjima. 

“Prije svega se zahvaljujem kompaniji Grand trade što je prepoznala u nama jednog partnera koji  sigurno neće razočarati u smislu ni rezultata ni pojavljivanja kako u Republici Srskoj i Srbiji, tako i na međunarodnoj sceni. Donacija nam znači mnogo iz prostog razloga što smo u proteklih deset godina vrlo teško dolazili do sponzora, pogotovo u ovom periodu pandemije, ali mi ćemo svojim radom pokazati da smo prava ekipa koju mnogi trebaju podržati,  rekao je Novak Grbić, predsjednik Odbojkaškog kluba invalida Banjaluka.

Kompanija Grand trade trudi se da u podršci koju pružamo brojnim organizacijama, poput humanitarnih i kulturnih, uvijek nađemo mjesto i za sportske kolektive. Naročito smo svjesni otežanog rada sportskih klubova usljed pandemije korona virusa.

“Kompaniji Grand trade je svakako namjera da podrži i rad sportskih klubova u realizaciji njihovih ciljeva i putu do što boljeg uspjeha. Drago nam je i da bar kroz ovakve donacije možemo doprinijeti i probuditi svijest o potrebi za što većom inkluzijom osoba sa invaliditetom u našem društvu i sportu.”, rekla je Milana Sitničić, portparol kompanije Grand trade.

Vrijedna sportska oprema donirana je klubu koji je od 2002. godine jedini šampion Republike Srpske i najuspješniji u kolektivnim sportovima invalidnih lica u Srpskoj. Pored mnogobrojnih priznanja,veliki broj članova ovog kluba nastupa i za reprezentaciju Srbije na evropskim i svjetskim takmičenjima.